Menu

Tekstschrijver voor shortreads en longreads

Beschikken mensen in jouw organisatie over waardevolle kennis en visies die je graag zou willen delen? Of heb je zelf een uniek verhaal in je hoofd waarmee je anderen wil inspireren? Als tekstschrijver kan ik je helpen deze content om te zetten in een shortread of longread die niet alleen lekker wegleest, maar ook jouw doelgroep in beweging zet.

Shortreads en longreads met impact

Mensen nemen de tijd voor long- en shortreads die hen een stap dichterbij hun doel brengt. Daar worden ze blij van. Dat zet ze in beweging. Bijvoorbeeld tot het kopen van jouw product of dienst. Of tot het bespreken en delen van jouw verhaal met vrienden en collega’s. Zo heeft jouw content impact op de korte en lange termijn.

Tekstschrijver met gezonde afstand tot jouw verhaal

Als tekstschrijver heb ik een gezonde afstand tot de kennis die in jouw hoofd of organisatie aanwezig is. Dat stelt me in staat de informatie naar boven te halen die nodig is om jouw doelgroep op een soepele manier mee te nemen in de content die jij wilt delen. Ook de stappen die voor jou logisch en vanzelfsprekend zijn, maar voor je doelgroep niet, pak ik mee.

Inspirerende content waar jij met een gerust hart jouw naam onder zet, creëer ik aan de hand van:

  • Interview
  • Bestaande tekst redigeren
  • Bestaande Engelse tekst vertalen en redigeren

Desgewenst zoekmachinevriendelijke ( SEO-proof )

Content waar jouw doelgroep blij van wordt

Wil jij jouw doelgroep aan je binden met inspirerende content? Maak gebruik van mijn inlevingsvermogen, wetenschappelijke achtergrond, nieuwsgierigheid en jarenlange ervaring als tekstschrijver.

Kennis, visies en ideeën in de hoofden van adviseurs, academici, ICT’ers, uitvinders, engineers en andere professionals. Als tekstschrijver maak ik er een longread of shortread van waar jouw doelgroep blij van wordt.

Neem contact op