Menu

Tekstschrijver voor content over innovatie

Je hebt een idee voor een innovatieve start-up. De test van je eerste prototype is geslaagd. Of, je bent klaar om je innovatieve product of dienst te lanceren. Laat je helpen door een tekstschrijver die jouw innovatieverhaal vertaalt in inspirerende content voor een pitch, businessplan of bedrijfsreportage.

Helder en toegankelijk verhaal over jouw innovatie

Als nieuwsgierige tekstschrijver met een wetenschappelijke achtergrond, ruime ervaring in commerciële teksten en een gezonde afstand tot jouw idee, weet ik de juiste vragen te stellen om jouw innovatie helder en toegankelijk neer te zetten. Mijn doel is dat elke leek snapt wat jouw innovatie inhoudt, welk probleem het oplost, waarom dat zo belangrijk is, en waar de kansen liggen in de markt. Zo nodig voorzien van zoekmachinevriendelijke zoekwoorden.

Neem contact op!


Philippe Taminiau, sales & businessconsultant en ondernemer:
“Heleen heeft mij geholpen bij het schrijven van mijn businessplan voor mijn nieuwe onderneming. Zij is in staat, zoals het een èchte tekstschrijver betaamt, de essentie van wat je wenst over te brengen, zeer duidelijk in woorden te vangen. Ze heeft een toegankelijke, plezierige en professionele schrijfstijl. Heleen denkt graag met je mee, neemt initiatief en komt altijd haar afspraken na. Het was een groot genoegen om met haar te mogen samenwerken!”

Sander van Wallené, TMC ( Twostroke Motorcycle Company):
“Bijna 10 jaar geleden bedacht ik een nieuw type motor. Geweldig, maar wat dan? Wilde ik verder met mijn idee, dan moest ik investeerders zien te vinden. Dat betekent mensen zien te overtuigen met meer dan alleen een opsomming van technische feitjes.  Dankzij de schitterende teksten, businessplannen en pitches op A4-formaat van Heleen, heb ik een investeerder gevonden en een bedrijfslening gekregen. En dat tijdens de grootste economische crisis sinds de jaren ‘80. Ook opende de mooie bedrijfspresentatie de deuren naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe contacten. Zonder de professionele hulp van Heleen was ik nooit zover gekomen.”


Verschenen artikelen over innovatie

Om je een idee te geven van mijn schrijfstijl, vind je hier een aantal artikelen over innovaties en innovatieve start-ups.

Internationale aandacht voor innovatieve reductie van voedselverspilling
Over reductie van voedselverspilling in de hospitality industrie.
Artikel lezen


Giftcard innovatie door start-up Getsby
Over een cadeaubon die online en in store wereldwijd is te verzilveren.
Artikel lezen


Techcomlight: “Onze droom is daglicht uit het stopcontact”
Over een oplossing voor verlichting afkomstig van daglicht.
Artikel lezen


Beterzitten ontwikkelt bureaustoel voor vrouwen
Over de eerste Nederlandse bureaustoel voor vrouwen
Artikel lezen


“Reken maar dat in november de Chinezen komen”
Over het eerste zelfrijdende voertuig op de openbare weg.
Artikel lezen


Intellifi maakt identificatie en lokalisatie simpel en toegankelijk
Artikel over identificatie- en lokalisatietechnologie voor goederen en mensen.
Artikel lezen


Van fascinatie voor stekelbaarsjes naar prijswinnende innovatie
Artikel over de Air Root Purifier: een oplossing voor fijnstof afkomstig van stallen.
Artikel lezen


Voorheen schreef ik als tekstschrijver vooral over innovatie voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land schrijf ik met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook over jouw innovatie?

Neem contact op