Menu

Tekstschrijver SEO webteksten

Met gevoel voor jouw doelgroep én de zoekmachines

Heeft je website webteksten met impact nodig? Kies dan voor een tekstschrijver die webteksten creëert met gevoel voor jouw doelgroep én de zoekmachines ( SEO ). Die tekstschrijver vind je hier. 😉

Het is belangrijk om je webteksten SEO-proof te maken als je wilt dat je website goed wordt gevonden. SEO staat voor Search Engine Optimization.

Toch is een SEO webtekst die scoort in Google, niet het enige wat telt. De inhoud is net zo belangrijk. Je wilt immers niet dat je bezoekers alleen even aanwippen. Je wilt dat ze op je website blijven en overtuigd raken van jouw informatie, product of dienstverlening.

Tekstschrijver met oog voor de juiste balans tussen SEO en inhoud

Voor webteksten met de juiste balans tussen zoekmachinevriendelijkheid en inhoud met impact ben je bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om bestaande teksten die geoptimaliseerd moeten worden voor het web, of om webteksten waar nog geen woord voor op papier staat.

Neem contact op

Wil jij webteksten die scoren? Vraag hulp van een ervaren tekstschrijver met actuele kennis over online marketing en SEO. Neem contact op.


Actueel portfolio SEO webteksten


TIAS8hr programma’s in opdracht van TIAS School for Business and Society
The Art of Performance
Disruptie Voorspellen en Succesvol Transformeren


RVwebsolutions, full service webbureau


Louis van Woerden, managementadviseur en leiderschapstrainer


Organad, adviesbureau productieprocessen


Mindfulness Centrum Heuvelrug


Voorheen schreef ik als tekstschrijver vooral SEO webteksten voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land schrijf ik met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jouw website?

Neem contact op