Menu

Tekstschrijver / ghostwriter voor shortreads en longreads

Beschikken mensen in jouw organisatie over waardevolle kennis en visies die je graag zou willen delen? Of heb je zelf een uniek verhaal in je hoofd waarmee je anderen wil inspireren? Als tekstschrijver / ghostwriter kan ik je helpen deze content om te zetten in een shortread of longread die niet alleen lekker wegleest, maar ook jouw doelgroep raakt.

Shortreads en longreads met impact

Mensen nemen de tijd voor longreads en shortreads die hen een stap dichter bij hun doel brengt. Daar worden ze blij van. Dat zet ze in beweging. Bijvoorbeeld tot het kopen van jouw product of dienst. Of tot het bespreken en delen van jouw verhaal met vrienden en collega’s. Zo heeft jouw content impact op de korte en lange termijn.

Tekstschrijver / ghostwriter met een gezonde afstand tot jouw verhaal

Kennis, visies en ideeën in de hoofden van adviseurs, academici, uitvinders, engineers en andere professionals. Als tekstschrijver / ghostwriter én leek heb ik een gezonde afstand tot jouw verhaal. Dat stelt me in staat de informatie naar boven te halen die nodig is om jouw doelgroep op een soepele manier mee te nemen in de content die jij wil delen. Ook de stappen die voor jou logisch en vanzelfsprekend zijn, maar voor je doelgroep niet, pak ik mee.

Inspirerende content waar jij met een gerust hart jouw naam onder zet, creëer ik aan de hand van:

  • Interview
  • Bestaande tekst redigeren
  • Bestaande Engelse tekst vertalen en redigeren

Desgewenst zoekmachinevriendelijke ( SEO-proof )

Content waar jouw doelgroep blij van wordt

Wil jij jouw doelgroep aan je binden met unieke content? Maak gebruik van mijn inlevingsvermogen, wetenschappelijke achtergrond, nieuwsgierigheid en jarenlange ervaring als tekstschrijver / ghostwriter.

Voorheen schreef ik vooral longreads en shortreads voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land schrijf ik nu met veel plezier voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal én verder. Binnenkort ook voor jou?

Neem contact op