Menu

Tekstschrijver of ghostwriter voor non-fictie boeken

Loop je al een tijdje rond met een idee voor een boek over je bedrijf, je leven of passie? Maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Dan kan een professionele tekstschrijver de oplossing zijn om jouw non-fictie boek uit je hoofd op papier te krijgen.

Als ghostwriter kan ik je helpen bij het creatieve schrijfproces. Als redacteur kan ik je adviseren over de structuur van je boek en je teksten redigeren.

Bekijk het portfolio om een indruk te krijgen van wat ik als tekstschrijver of ghostwriter voor je kan betekenen bij het realiseren van jouw boek.


Portfolio boeken


omslag verhalenbundel Nigerian adventures of a Dutch fish farmerNigerian adventures of a Dutch fish farmer
Autobiografische verhalenbundel van Willy Fleuren.
Advies, redigeerwerk en druk-klaar maken.


African catfish farmer’s handbook
Handboek voor meervalkwekers in Nigeria van Willy Fleuren.
Redigeerwerk,  druk-klaar maken en vinden van de juiste drukker.

Willy Fleuren: “Heleen gaat gedetailleerd te werk en komt haar afspraken na. Daarnaast heeft ze me geholpen om een bedrijf te vinden in Nederland dat het boek kon opmaken en printen. Tot de laatste letter heeft ze me begeleidt en het  resultaat mag er zijn.” Lees meer


Erfenis van een doodzonde
Autobiografie van Hanne van der Linden
Correctiewerk

Hanne van der Linden: “Heleen heeft in een recordtijd mijn uit te geven boek vorig jaar juli gecorrigeerd. Ik heb haar als een deskundig, invoelend persoon ervaren. Belangrijk was ook het contact met haar. Zowel per mail als telefoon. Zij is betrouwbaar om mee te werken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een deskundig persoon.”


Fluitend Leidinggeven
11 dagen in de TOP 10 van Managementboek
Auteur: Louis van Woerden
Ghostwriter

Louis van Woerden: “Van oktober 2014 tot oktober 2015 heeft Heleen voor mij als ‘ghostwriter’ mijn boek Fluitend leidinggeven geschreven. Deze samenwerking was uitermate prettig en heeft geresulteerd in een prachtig en succesvol boek. Lees meer


Op zoek naar een professionele tekstschrijver of ghostwriter voor jouw boek?

Neem contact op.