Menu

Tekstschrijver voor een boek

Hulp bij het structuren van je verhaal en het creatieve schrijfproces

Loop je al een tijdje rond met een idee voor een boek over je bedrijf, je leven of passie? Maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken?

In de afgelopen ruim 10 jaar ben ik als tekstschrijver op verschillende manieren bij boekproducties betrokken geweest. Ik kan je helpen met het structureren van de inhoud, het creatieve schrijfproces, redigeerwerk, tekstcorrectie en advies over de route naar een uitgever.

Bekijk het portfolio om een indruk te krijgen van wat ik als veelzijdig tekstschrijver voor je kan betekenen bij het realiseren van jouw boek.


Portfolio boeken

African catfish farmer’s handbook
Handboek voor meervalkwekers in Nigeria  van Willy Fleuren.
Redigeerwerk,  druk-klaar maken en vinden van de juiste drukker.

Willy Fleuren: “Heleen gaat gedetailleerd te werk en komt haar afspraken na. Daarnaast heeft ze me geholpen om een bedrijf te vinden in Nederland dat het boek kon opmaken en printen. Tot de laatste letter heeft ze me begeleidt en het  resultaat mag er zijn.” Lees meer

 


Erfenis van een doodzonde
Autobiografie van Hanne van der Linden
Correctiewerk

Hanne van der Linden: “Heleen heeft in een recordtijd mijn uit te geven boek vorig jaar juli gecorrigeerd. Ik heb haar als een deskundig, invoelend persoon ervaren. Belangrijk was ook het contact met haar. Zowel per mail als telefoon. Zij is betrouwbaar om mee te werken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een deskundig persoon.”

 


Fluitend Leidinggeven
11 dagen in de TOP 10 van Managementboek
Auteur: Louis van Woerden
Ghostwriter

Louis van Woerden: “Van oktober 2014 tot oktober 2015 heeft Heleen voor mij als ‘ghostwriter’ mijn boek Fluitend leidinggeven geschreven. Deze samenwerking was uitermate prettig en heeft geresulteerd in een prachtig en succesvol boek. Lees meer

 


De invloedrijke OR
Jubileumboek GITP OR Consulting
Interviews met OR-voorzitters van onder andere Philip Morris Holland, Bolletje, Apollo Vredestein en Odfjell Terminals Rotterdam.

 

 

 

 


Handvatten voor de medezeggenschap
Redigeerwerk

 

 

 

 

 

 


Groot Veluws Winterboek
– Medeauteur

 

 

 

 

 

 


Redactie en eindredactie van jubileumboeken
– Always fuel at Schiphol voor AFS Nederland
– Sterk in Buitenwerk voor Loon- en Aannemersbedrijf Nagtegaal
– Met verve voor Joost Bakker Schilderwerken


Op zoek naar een professionele redacteur, tekstschrijver of ghostwriter voor een boek?

Neem contact op.