Menu

Wat klanten zeggen

Je kunt natuurlijk zelf zeggen dat je een goede tekstschrijver bent. Maar dat heeft weinig betekenis. Ik laat liever mijn klanten aan het woord.

Anouk Reijnen, onderwijskundig adviseur bij PAO Psychologie:
Vanuit PAO Psychologie werk ik al een aantal jaar erg fijn samen met Heleen. Zij interviewt onze docenten, wanneer er een nieuwe cursus ontwikkeld is. De afstemming die we hierover hebben is vlot en prettig. Hierna gaat Heleen aan de slag: ze zoekt contact met onze docenten, interviewt hen telefonisch, en werkt het uit tot een interessant, fijn lezend stuk, dat zowel informerende als commerciële waarde heeft. Al met al, een fijne samenwerking die energie geeft.

Willy Fleuren, auteur van African catfish farmer’s handbook:
Heleen heb ik gevonden op internet met vele anderen tekstschrijvers. Lukraak ben ik gaan bellen zonder echt resultaat omdat het redigeren van mijn handboek voor meervalkwekers in Afrika, in het Engels, bij velen niet binnen hun werkgebied viel.

Daarnaast belde ik vanuit Nigeria en dat vonden sommige tekstschrijvers vreemd. Ook Heleen had in eerste instantie vraagtekens maar toonde toch een positieve interesse om mij te helpen mijn eerste boek te perfectioneren zonder het karakter van het boek te veranderen in een hoogdravende Engelse uiteenzetting over visteelt in Afrika.

Ze gaat gedetailleerd te werk en komt haar afspraken na. Dat heeft me eigenlijk geholpen om het boek af te maken omdat ik natuurlijk niet verstek kon laten gaan wanneer iemand zo serieus met je boek bezig is. Daarnaast heeft ze me ook geholpen om een bedrijf te vinden in Nederland dat het boek kon opmaken en printen.

Tot de laatste letter heeft ze me begeleidt en het resultaat mag er zijn. De boeken vinden hun weg in Nigeria; een land waar veel meerval wordt gekweekt. Het feit dat we elkaar nooit in levende lijve hebben ontmoet heeft niets afgedaan aan onze samenwerking, die was uitstekend. De prijs die ik voor haar werk heb betaald is bescheiden te noemen in relatie tot wat ze voor mij heeft gedaan.” www.gerritfleuren.com

Philippe Taminiau,  sales & businessconsultant en ondernemer:
“Heleen heeft mij geholpen bij het schrijven van mijn businessplan voor mijn nieuwe onderneming. Zij is in staat, zoals het een èchte tekstschrijver betaamt, de essentie van wat je wenst over te brengen, zeer duidelijk in woorden te vangen. Ze heeft een toegankelijke, plezierige en professionele schrijfstijl. Heleen denkt graag met je mee, neemt initiatief en komt altijd haar afspraken na. Het was een groot genoegen om met haar te mogen samenwerken!”

Stefan Schönberger, voormalig Manager Marketing GITP:
“Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken, loyale en flexibele professional met een groot inlevingsvermogen. En vanuit deze eigenschappen ontwikkelt ze – voordat ze aan de slag gaat – graag haar visie op het onderwerp. Wat Heleen ook een prettige sparringpartner maakt. Dit stelt haar in staat om goede en zeer toegankelijke teksten te schrijven. Zowel voor long als short copy. Daarbij houdt ze ook rekening met richtlijnen die vanuit (online) marketing worden gesteld en levert Heleen binnen de gemaakte afspraken ten aanzien van tijd en budget. En verder is het gewoon altijd leuk om met Heleen samen te werken!”

Hanne van der Linden, auteur van het boek Erfenis van een doodzonde:
“Heleen heeft in een recordtijd mijn uit te geven boek gecorrigeerd. Ik heb haar als een deskundig, invoelend persoon ervaren. Belangrijk was ook het contact met haar. Zowel per mail als telefoon. Zij is betrouwbaar om mee te werken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een deskundig persoon.” Lees meer over het boek van Hanne van der Linden.

Louis van Woerden, leiderschapstrainer en auteur van het boek Fluitend leidinggeven:
“Van oktober 2014 tot oktober 2015 heeft Heleen voor mij als ‘ghostwriter’ mijn boek Fluitend leidinggeven geschreven. Deze samenwerking was uitermate prettig en heeft geresulteerd in een prachtig en succesvol boek. Heleen was hierbij mijn creatieve steun en toeverlaat. Ze begreep heel goed wat ik wilde en heeft mijn hoofdspinsels ‘vertaald’ in prachtige en effectieve teksten. De samenwerking met Heleen is absoluut voor herhaling vatbaar.” www.louisvanwoerden.nl

Kiumars Ajdari, directeur van oogkliniek BOKI:
“Of het nu om een artikel, brochure, testimonial of magazine gaat, Heleen weet heel snel welke toon en stijl de tekst nodig heeft. Ze denkt mee en de snelheid waarmee ik op Heleen kan rekenen is fenomenaal. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking.www.bokioogzorg.nl

Sander van Wallené, TMC ( Twostroke Motorcycle Company):
“In 2009 bedacht ik een nieuw type tweetaktmotor. Geweldig, maar wat dan? Wilde ik verder met mijn idee, dan moest ik investeerders zien te vinden. Dat betekent mensen zien te overtuigen met meer dan alleen een opsomming van technische feitjes. Dankzij de schitterende teksten, businessplannen en pitches op A4-formaat van Heleen, heb ik een investeerder gevonden en een bedrijfslening gekregen. En dat tijdens de grootste economische crisis sinds de jaren ‘80. Ook opende de mooie bedrijfspresentatie de deuren naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe contacten. Zonder de professionele hulp van Heleen was ik nooit zover gekomen.”


Wil je meer informatie?

Neem contact op