Menu

Over Heleen

Altijd benieuwd naar de mens achter een visie, het waarom achter een idee of keuze. Juist met die betekenisvolle details vertaal ik jouw verhaal in content die jouw doelgroep raakt.

 

Wetenschappelijke achtergrond

Tijdens het schrijven van mijn proefschrift heb ik het plezier dat ik als kind aan schrijven beleefde, opnieuw ontdekt. Het was dan ook niet moeilijk om het wetenschappelijk onderzoek vaarwel te zeggen. Alhoewel vaarwel? 

Oog voor betekenisvolle details

In 1997 koos ik voor een loopbaan als tekstschrijver. Maar de manier van kijken naar de wereld, die ik me tijdens mijn verblijf in de wetenschap eigen heb gemaakt, gebruik ik als tekstschrijver elke dag. Door verder te kijken en details niet over het hoofd te zien. Zo ontstaat onderscheidende content met impactvolle inhoud.

Inhoudelijke long- en shortreads

Ik  creëer het liefst shortreads en longreads over tal van verschillende onderwerpen. Denk aan duurzame ontwikkeling, innovatie, psychologie, HR, wonen, techniek, leiderschap, ondernemerschap.

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal.  In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land werk ik met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?

Heleen van der Maas

LinkedIn profiel Heleen van der Maas

YouTube-kanaal Heleen wordt Hélène