Menu

Over Heleen van der Maas

Tekstschrijver Heleen van der Maas

Heleen van der Maas

Tekstschrijver met respect voor de inhoud

Ruim 20 jaar ervaring in het schrijven en redigeren van teksten en het verveelt nog steeds niet! Ik blijf benieuwd naar de mens achter een verhaal, ‘het waarom’ achter een idee, een keuze. Juist met die betekenisvolle details vertaal ik jouw boodschap in een tekst die jouw doelgroep raakt.

Mijn uitgangspunt voor een toegankelijke tekst met impact? Respect voor de inhoud.

Wetenschappelijke achtergrond

Tijdens mijn promotieonderzoek heb ik het plezier dat ik als kind aan schrijven beleefde, opnieuw ontdekt. Het was voor mij dan ook niet moeilijk om in 1997 de wetenschap vaarwel te zeggen en te kiezen voor een loopbaan als tekstschrijver. Alhoewel vaarwel?

Oog voor betekenisvolle details

De manier van kijken naar de wereld, die ik me tijdens mijn verblijf in de wetenschap eigen heb gemaakt, gebruik ik als tekstschrijver elke dag. Door verder te kijken en details niet over het hoofd te zien. Zo ontstaat een onderscheidende tekst met impact over jouw passie, product of visie.

Scherpte door afwisseling

Inhoudelijk loop ik warm voor duurzame ontwikkeling, HRD, zorg, innovatie, techniek en de creatieve ondernemer. Ook qua tekstvorm kun je heel veel kanten op. Juist die afwisseling houdt me scherp.

Juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk, maar ik werk nog steeds met veel plezier voorNederlandse klanten.

Heleen van der Maas

LinkedIn profiel Heleen van der Maas

Partnerschap met Scriptium, excellente scriptiecorrectie