Menu

Die helse bladblazer!

AFTAKELEN MET EEN KNIPOOG – In de Nederlandse postzegeltuintjes worden herfstbladeren niet meer bij elkaar geharkt. Nee, ze worden onder hels kabaal bij elkaar geblazen. Dat komt omdat de bladblazer een aantrekkelijke aan/uit-knop heeft. Toch hebben de grijze hardliners met hark de toekomst.

De aan/uit knop is ooit uitgevonden om het ons makkelijk te maken. Maar dat doel dient de knop allang niet meer. Laten zien dat je goed geoutilleerd bent op het gebied van elektrisch en verbrandingsmotor aangedreven aan/uit-knoppen, daar draait het om tegenwoordig. De aan/uit knop is uitgegroeid tot een heuse lifestyle.

‘Kijk ‘s, ik ben heel efficiënt en effectief bezig. Omdat ik het druk heb, druk ik de hele dag op aan/uit-knoppen. Daarom ben ik een mens van de 21ste eeuw. Ik hoor er helemaal bij. Kijk, mijn nieuwe aan/uit-knop. Een bladblazer met nog meer power. Tadaaa!’

Nog effe en hij krijgt een burn-out, schiet het door m’n hoofd, als ik alweer een man serieus in de weer zie met honderd blaadjes en z’n bladblazer van vijf kilo. Waarschijnlijk is-ie eerst een uur bezig geweest om ’t apparaat onder al z’n andere apparaten vandaan te halen.

Ik zou hem graag vertellen dat het met een hark veel sneller, makkelijker en goedkoper kan. Back to basic, dát wordt de trend. Dan hebben we in de 22ste eeuw tenminste ook nog een lifestyle. I love my hark!

Foto: Pentax K-x Connecticut Man / Foter.com / CC BY-SA

Meer Aftakelen met een knipoog
K(r)amperen
Facelift?
Tandenstoker a.u.b.!
De kuisheidsmanager
Zorgeloze bitch
Alzheimer light
Opa en oma
Mammogram met de buurvrouw
Kijken en bekeken worden
3 vooral-niet-meer-doen-tips
De hogere wiskunde van afval scheiden
Verzuren of trouw blijven aan mezelf?
Retro bakkie troost
45-plusser is werknemer van de toekomst
Zwabberende armen
De carrièretijger van Blueband Roomboter
Vroeger was alles beter…